Strada Ecaterina Teodoroiu T70

Adjud, Vrancea

Hartie Rezistenta la grasimi

Hartie Rezistenta la grasimi

Descriere produs:

Hartie Rezistenta la grasimi pentru ambalarea mezelurilor

V-ați întrebat vre-o dată dacă puteți să creșteți vânzările și să protejați produsele în aceași timp? FLEXOMATEI vă dă răspunsul! Folosiți hârtie pentru ambalarea produselor voastre! Cu o personalizarea siglei voastre sau printr-o consultanță vă putem realiza noi una fără costuri suplimentare creați întăriți conceptul de branding asupra produsului vostru, dați un aspect plăcut prin ambalarea sa și cel mai important produsele voastre respectă normele pentru siguranța alimentelor.

Hartia rezistenta la grasimi (RG) este o hartie special tratata pentru a putea fi in contact cu alimente grase, partial rezistenta la umezeala. In ultimii ani cu un ritm de crestere, de ce in ce mai multe firme mari in domeniul preparatelor din care si a mezelurilor au ales aceasta hartie, care are avantaje din punct de vedere calitativ dar si financiar:

Din punctul de vedere calitativ aceasta hartie permite mezelurilor sa "respire" prin lipsa foliei de polietilena gasita in hartiilor obijnuite la mezeluri, in asa fel nu se formeza acel strat lipicios in timpul verii, care dese ori este neplacut din randul clientiilor.

Din punct de vedere financiar aceasta hartie are un pret/coala mai competitiv fata de ce se gaseste in momentul actual pe piata.

La cerere, hartia este personalizabila cu orice grafica doriti pana la 6 culori, trimiteti grafica la flexomatei@yahoo.com si personalul nostru se va ocupa de restul.

Produsul se vinde in  topuri de cate 10 kg ,cu dimensiunea de 50/37,5 cm., aprox. 1180 coli.