Strada Ecaterina Teodoroiu T70

Adjud, Vrancea

Hartie satinata PE (CU POLIETILENA)

Hartie satinata PE (CU POLIETILENA)

Descriere produs:

Hartie de ambalat pentru mezeluri, macelarii, produse lactate, cerata

V-ați întrebat vre-o dată dacă puteți să creșteți vânzările și să protejați produsele în aceași timp? FLEXOMATEI vă aduce soluția! Folosiți hârtie pentru ambalarea produselor voastre! Cu o personalizarea siglei voastre sau printr-o consultanță vă putem realiza noi una fără costuri suplimentare creați întăriți conceptul de branding asupra produsului vostru, dați un aspect plăcut prin ambalarea sa și cel mai important produsele voastre respectă normele pentru siguranța alimentelor.

Hartia SATINATA PE 57+(hartie cu polietilena termosudata )  , este o hartie pentru ambalarea produselor alimentare de genul : mezelarii , macelarii .. dar si a produselor lactate : branzeturi ..
Produsul se vinde in  topuri de cate  10 kg ,cu dimensiunea de 50/37 cm , aprox 820 coli  (ideala pt ambalarea produselor de mai sus metionate) ,

Hartia poate fi personalizata la cerere cu orice grafica doriti pana la 6 culori, comanda minima pornind de la 100 kg, trimiteti grafica la flexomatei@yahoo.com si personalul nostru se va ocupa de restul.

 

Produse recomandate

Pret: de la 95.2 lei (minim 1 buc.)

Hartie satinata PE generic

Pret: de la 106.21 lei (minim 1 buc.)

Hartie INP (hartie cu polietilena termosudata)

Pret: de la 0 lei (minim 100 buc.)

Hartie personalizata pentru mezeluri / macelarii / produselor lactate