Strada Ecaterina Teodoroiu T70

Adjud, Vrancea

Hartie INP (hartie cu polietilena termosudata)

 

Hartie INP (hartie cu polietilena termosudata)

Descriere produs:

Hartie pentru sandwich, hamburger, shaorma, fast food

V-ați întrebat vre-o dată dacă puteți să creșteți vânzările și să protejați produsele în aceași timp? FLEXOMATEI vă aduce soluția! Folosiți hârtie pentru ambalarea produselor voastre! Cu o personalizarea siglei voastre sau printr-o consultanță vă putem realiza noi una fără costuri suplimentare creați întăriți conceptul de branding asupra produsului vostru, dați un aspect plăcut prin ambalarea sa și cel mai important produsele voastre respectă normele pentru siguranța alimentelor.

Hartia INP PE 45/50+ (hartie cu polietilena termosudata ), este o hartie pentru ambalarea produselor alimentare de genul : fast food , mezelarii , macelarii .. dar si a produselor lactate.
Produsul vinde in  topuri de cate  10 kg ,cu dimensiunea de 50/37 cm , aprox 890 coli  (ideala pt ambalarea produselor de mai sus metionate).

Hartia poate fi personalizata la cerere cu orice grafica doriti pana la 6 culori, comanda minima pornind de la 100 kg, trimiteti grafica la flexomatei@yahoo.com si personalul nostru se va ocupa de restul.

Produse recomandate

Pret: de la 0 lei (minim 10000 buc.)

COLTARE PERSONALIZATE

Pret: de la 114.24 lei (minim 1 buc.)

Coltar 15x17

Pret: de la 0 lei (minim 100 buc.)

Hartie personalizata pentru fast-food/pizza