Servicii

CALITATEA

Calitatea produselor noastre este emblema  care ne reprezinta cel mai bine: hartia folosita la procesul tehnologic este importata din comunitatea europeana, certificata, avizata pentru contactul cu alimentele. Produsul este reciclabil, deci ecologic si respecta normele europene de calitate si cele de protectie a mediului inconjurator.

TEHNOLOGIE

Dispunem de utilaje competitive pentru ca rezultatul hartiei de ambalat sa fie pe placul d-voastra. In acest sens echipa FlexoMatei, participa la productie cu utilaje de tiparit flexografic din rola in rola, utilaje de taiat hartie din rola in plana, utilaje de taiat hartie plana la orice dimensiune, masini de manevrat rolele de hartie, sistem de cantarirea produselor individual, sistem de ambalare, spatiu de depozitare, masini de distribuit.

RAPIDITATE

Avand in vedere ca distributia produselor noastre se face de cele mai multe ori prin mijloacele noastre de transport, si in diverse situatii actionand distribuitorii nostri, putem spune ca din momentul comenzii pana in momentul livrarii timpii se reduc semnificativ.

AVANTAJE:

  • hartie de ambalat personalizata, un mod simplu cu efect pentru a va face reclama. Ambalati produsele in hartie personalizata si astfel rezultatul e garanta deoarece clientul poarta RECLAMA acasa la el.
  • alegeti cat mai multe produse din hartie si astfel va veti bucura de o priveliste mai curata. Hartia fiind produs reciclabil 100 %, respectam mediul.
  • pe langa hartie de ambalat, va punem la dispozitie si alte produse din hartie gen, pungi din hartie, cutii pentru torturi, prajuturi, farfurii, tavite din carton .. toate 100% reciclabile.
  • flexibilitatea de care dispunem ne ajuta sa putem colabora pe termen lung.
Deschide chat
Ai nevoie de ajutor ?
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?