Hârtie pentru cofetarii, patiserii, brutarii

Hârtie pentru cofetarii, patiserii, brutarii

Câte ori nu ați auzit expresia ”ambalajul face diferența”? La FLEXOMATEI încercăm să îmbinăm mereu utilul (protecția produselor) cu plăcutul (calitatea hârtiei și designul grafic).

Pentru cofetării oferim hârtie Kraft albită, o hârtie calitativă, cu un aspect curat, plăcut, și potrivit pentru a evidenția culori deschise și aprinse,  sau hârtie Rezistentă la Grăsimi, în functie de contactul și umezeala produselor,  special tractată pentru a nu pătrunde grăsimi și parțial la umezeală.

Dimensiunile hârtiei pot fi coli mari 100/75cm,  pentru a reduce timpul de ambalare, sau la role, pentru a putea folosi în mod eficient ambalajul. Se pot realiza la cerere și alte dimensiuni.

Avem posibilitatea de a imprima hârtia cu cerințele voastre, logo-uri, scrisuri, desene, și multe altele, până la 6 culori, alese din scara PANTONE cu peste 1800 de culori înregistrate.

Pentru mai multe produse consultați site-ul nostru www.flexomatei.ro .

Puteți lua legătura cu personalul nostru pentru orice cerere de preț, monstre, sau consultație pe mail la office@flexomatei.ro sau telefonic la 0752 317 611 sau 0726 240 152.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Deschide chat
Ai nevoie de ajutor ?
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?